Regulament

Accesul în club este permis numai în ținuta corespunzătoare.
Este interzis accesul în Club Dovinot a persoanelor însoțite de câini, pisici sau alte animale de companie.

Prin accesul în Club Dovinot, ești de acord cu faptul ca poți fi fotografiat sau filmat fără acordul tău prealabil, iar imaginile / filmările pot fi făcute publice pe site-urile noastre sau pe paginile noastre de social media.

Club Dovinot are propriul personal de pază și protecție. Acesta va purta însemne specifice. În cazul unor probleme ivite, personalul de protecție este îndreptățit să intervină.

Este interzis accesul în Club Dovinot a persoanelor în stare de ebrietate.

Nu este permisă introducerea în Club Dovinot a băuturilor alcoolice cumpărate din altă parte, precum și părăsirea clubului cu sticle de vin, bere, pahare, etc.

Vor fi evacuate din Club Dovinot imediat ce au fost depistate, persoanele care:
– se află într-o evidentă stare de ebrietate;
– au un comportament obscen;
– agresează fizic sau verbal persoanele din jur;
– produc stricăciuni sau daune obiectelor de inventar ale clubului;
– provoacă dezordine sau creează premisele izbucnirii unor altercații între consumatori.

Nu este admis accesul persoanelor străine în spațiile de depozitare sau anexe, cât și în spațiile tehnice (pupitru DJ, bar, birouri, etc.)

Nu este permis accesul în Club Dovinot a persoanelor ce poartă asupra lor arme, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc. În cazul în care cineva dorește intrarea în club și posedă deja asupra sa obiecte de autoapărare, acestea vor fi declarate la punctul de acces-control și vor fi depozitate în condiții specifice.

Nu este permisă consumarea de băuturi alcoolice în fața clubului.

Consumul de droguri, medicamente și alte substanțe ilegale, precum și orice tranzacții cu astfel de produse sunt strict interzise în incinta Club Dovinot.

Orice reclamații privind funcționarea clubului sau calitatea serviciilor oferite cât și nemulțumirile generate de diverse cauze de disconfort imputabile clubului vor fi adresate Conducerii Clubului.

Accesul persoanelor în club se face în limita locurilor disponibile. În cazul aglomerării excesive, Club Dovinot își rezervă dreptul de a interzice total intrarea consumatorilor nou veniți până la descongestionarea spațiului.

Nu este permisă intrarea în Club Dovinot a persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Clubul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și se obligă să aducă la cunoștință membrilor și clienților regulamentul în forma actualizată prin afișarea acestuia în interiorul clubului și prin afișarea acestuia în formă scrisă, pe site-ul clubdovinot.ro.

Regulamentul de Ordine Interioară este obligatoriu pentru orie persoană care beneficiază de serviciile Club Dovinot, clubul rezervându-și dreptul de a lua orice măsuri juste față de cei care nu îl respectă, în conformitate cu prevederile de mai sus.

FACE CONTROL – CRITERIILE ACCESULUI ÎN Club Dovinot
Ce înseamnă de fapt „face control”?

Orice club de pe această planetă are la intrare o persoana ce stabilește cine poate intra în acel club și cine nu. Asta înseamnă în limbaj tehnic „control acces”, sau „face control”. Criteriile internaționale după care se ghidează respectiva persoana sunt în general „secret de serviciu”, dar pentru a putea înțelege mai bine cum funcționează lucrurile vă vom dezvălui câteva (menționăm că sunt criterii generale și nu cele aplicate în Club Dovinot):

 • Vârsta minimă a celor care doresc să intre. În SUA este de 21 de ani, în Europa de 18 ani. Legea fiecărei țări interzice drastic accesul minorilor în cluburile unde se servesc băuturi alcoolice sau țigări. În general, toți clienții sunt legitimați la intrare (trebuie să posede un act de identitate valid cu poză), indiferent de vârsta pe care o arată fizic.
 • Starea „bahică”. Dacă un client este deja în stare de ebrietate, probabilitatea ca el să creeze „turbulențe” după ce a fost lăsat să intre este maximă. De aceea se evită acest lucru. Același lucru este valabil pentru cei ce se află sub influența altor substanțe euforice.
 • Cei care au provocat în trecut scandaluri sau s-au comportat necivilizat în club nu mai pot intra. Ei sunt trecuți pe celebra listă neagră (black list). Cluburile colaborează între ele și baza de date este de foarte multe ori comună. La fel lista neagră.
 • Dress cod-ul serii sau al clubului în general. Anumite seri tematice cer o ținută corespunzătoare. Chiar dacă nu este o seară specială, unele cluburi cer o ținută adecvată tot timpul.

Având în vedere cele mai sus enunțate, Club Dovinot poate spune că:

 • Persoanele ce nu au împlinit vârsta de 18 ani nu au acces în club.
 • Persoanele aflate în stare vădită de ebrietate nu au acces în club.
 • Persoanele aflate sub influența vădită a drogurilor sau a unor substanțe euforizante nu au acces în club.
 • Nu vom îngrădi în nici un fel accesul persoanelor în club pe criterii etnice, religioase, de sex, de naționalitate, de orientare sexuală, etc.
 • Persoanele care au au avut în trecut un comportament agresiv, violent față de ceilalți clienți nu mai au acces în club.
 • Vom fi relativ toleranți vis-a-vis de ținutele abordate la venirea în club, asta nu inseamnă că poți veni în salopeta de serviciu sau în papucii cu care mergi prin casă
 • Persoanele ce au intrat în club acceptă regulile clubului. Sună foarte pompos dar este o chestie foarte simplă: când mergi la cineva acasă ești de acord cu regulile impuse de gazde (ex: te descalți la intrare, fumezi doar în bucătărie, etc.) Dacă aceste reguli nu îți convin sau crezi că nu le vei putea respecta, nu te duci pe acolo.

PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA CONSUMULUI PRODUSELOR DIN TUTUN, Club Dovinot VA APLICA URMĂTOARELE REGULI:
1. Fumatul produselor din tutun în interiorul clubului este strict interzis
2. Fumatul țigărilor electronice  în interiorul clubului este permis
3. Fumatul produselor din tutun se va face în spațiul special amenajat și semnalizat din exteriorul clubului
4. În cazul încălcării regulamentului privind produsele din tutun veți fi rugat să părăsiți incinta clubului. În caz contrar, se va sesiza încălcarea legii către reprezentanții Poliției, ce vor aplica amenzi contravenționale în conformitate cu legea în vigoare.